Unde iti poti face o rinoplastie in Timisoara

costuri rinoplastie timis

Rinoplastia sau mai pe intelesul tuturor, operatia la nas este un dintre cele mai frecvent cerute interventii de chirurgie plastica. Este una dintre cele mai populare operatii estetice si in acelasi timp una dintre cele mai delicate, asta datorita faptului ca arhitectura oaselor nasului este complexa iar unitatiile de masura cu care se lucra in cadrul unei rinoplastii sunt de ordinul milimetrilor, si chiar si mai mici.

Fiind o operatie estetica destul de complexa si preturile sunt relativ mari. Rinoplastia este intradevar o operatie estetica costisitoare insa pretul poate varia in functie si de complexitatea interventiei. Unele interventii mai superficiale costa mai putin.

La capitolul pret rinoplastie Timisoara se afla undeva pe la mijloc, capitala tarii situandu-se in lista ca avand cele mai ridicate preturi.

In functie de obiectivul urmarit, in rinoplastie exista 2 categorii, rinoplastia estetica care presupune interventia chirurgicala cu scop de modificare sau ajustare a aspectului nasului pentru a da o imbunatatire estetica.

Prin acest timp de procedura se poate intervenii asupra cocoasei nasului, se poate modifica varful nasului daca este prea lat sau prea ascutit, se poate modifica unghiul dintre nas si buza superioara.

O rinoplastie cu scop estetic este bine sa ti-o faci dupa ce ai implinit varsta de cel putin 18 ani. Cum ziceam preturile variaza in functie de complexitatea procedurii. Ele incep de la 1400 si pot ajunge chiar si pana la 2700 de euro.

Pe de alta parte exista si rinoplastia cu scop reconstructiv si de corectie. De obicei acest tip de operatie presupune corectia unei deviatii de sept sau reconstructia in cazul unor traume suferite dupa un accident. Acest tip de operatie la nas se poate face si la un spital de stat, asigurarea medicala acoperind costul acestor interventii.

Daca pentru o operatie estetica de rinoplastie este indicat sa astepti sa implinesti 18 ani, o rinoplastie corectiva este bine sa o faci cat mai repede. Problemele de genul deviatiei de sept duc la probleme de respiratie iar in timp acest lucru poate creea si alte probleme de sanatate.

Pentru a vedea rezultatele finale in cazul unei astfel de operatii estetice trebuie sa fii rabdator. Dureaza intre 4 si 12 luni pentru ca rezultatul final sa fie vizibil. Aceasta perioada depinde de starea de sanatate generala a fiecarui pacient, de cat de bine isi protejeaza zona nasului si mai multi alti factori.

In prima faza de vindecare care dureaza pana la 30 de zile dupa operatie dispar vanataile din jurul nasului, inflamarea incepe sa se retraga.

Insa nu trebuie sa-ti faci griji de pret si rezultate inainte de o merge la un consult. Chirurgul plastician este cel mai in masura sa-ti ofere informatiile corecte de care ai nevoie pentru a lua o decizie in privinta unei operatii de rinoplastie.

Si apropo asta ca o paranteza, exista o metoda foarte eficienta de a-ti trata varicele fara nici o interventie chirurgicala. Este o crema impotriva varicelor foarte buna, o sa vezi in video-ul de mai jos.